Stilteweekend 10 t/m 12 april 2015

Soms heb je de stilte nodig om weer bij jezelf te komen.

Ga mee naar de Leonardushoeve in Belfeld, een spiritueel centrum waar alle ruimte is om te lezen, tekenen, mediteren, wandelen en yoga te doen.

Twee maal per dag is er yogales, elke ochtend, middag en avond kun je in de kapel mediteren, er is een fijne bibliotheek en de accommodatie is eenvoudig maar schoon.

De vegetarische maaltijden zijn inbegrepen en je logeert op een eenpersoonskamer. Op aanvraag is er een luxe kamer beschikbaar. De prijs voor het hele weekend is 275 euro incl. alle maaltijden en koffie en thee.

Ik ga graag naar de Leonardushoeve omdat je er terug gaat in de tijd, de sfeer is verstild en eenvoudig, zelfs een beetje ouderwets te noemen. Als je van een luxe moderne snelle ‘yogasfeer’ houdt, is dit echt niets voor jou! Hier staan comfortabele banken waar je met opgetrokken benen op kunt lezen, de ruimte is licht en een beetje oubollig ingericht en het ritme is langzaam.

Ineens ga je dan na het middageten op je bed liggen en slaap je zomaar een uurtje, trekt je schoenen aan voor een wandeling of gaat naar de tekenruimte om een mantra te tekenen, dingen waar je vaak niet aan toe komt. Vanuit die stilte merk je dat er meer lichtheid en ruimte ontstaat, krijg je inzicht in datgene wat echt belangrijk voor je is.